Äsch, nu har jag bestämt mig

Mitt Bloglovinkonto är full med bloggar gjorda av människor som välformulerat skriver om genus, om träning och hälsosamt liv, om familjen eller skämtsamt om livet. Eller så är det bloggar gjorda av kreativa människor med inredning som största intresse, gärna med DIY-inlägg (jag älskar DIY!).
Bloglovinkontot är uppdelat i två läger och sällan läser jag modebloggar eller sånt.
Jag läser inte alla inlägg från alla bloggar och städar ofta i listan över dom. Men om bloggaren ganska frekvent skriver inlägg, gärna har med bilder och svarar på läsarnas kommentarer så läser jag som oftast.
Jag vill själv driva en sån blogg och just det känner jag att jag inte gör. De få gånger jag skrivit inlägg på bloggen senaste månaderna är såna tillfällen då jag känt att jag vill dela med mig av mitt liv utan att känna ett tvång att man måste skriva, utan det har kommit av sig själv. Just därför kommer inläggen så sällan.
Det känns ointressant för läsaren och jag undrar varför jag egentligen har en blogg. Så jag har länge funderat på om jag ska lägga ner den och nu har jag bestämt mig för att göra det.

Så tack för mig!
Önskar alla en fin och solig sommar!

image

Annonser

4 thoughts on “Äsch, nu har jag bestämt mig

 1. Åh nej då, din blogg är då rakt vis inte ointressant, tvärtom! Även om inte inläggen duggar tätt så har du ett innehåll i dina skrifter som jag kommer att sakna. Dessutom behärskar du det svenska språket väl och formulerar dig på ett vägvinnande sätt. Kan bli lite väl mkt av den andra sortens bloggar nämligen… I’ll miss you och hoppas att detta bara blir ett sommarlov från bloggandet;-) Kram

  • Tack snälla Diane!
   Redan idag fick jag lite sug efter att skriva ett inlägg av typen ”ganska privat, men behöver lätta mitt hjärta”. Trakasserade mina syskon istället så jag fick prata ut.
   Så vi får väl se om det blir sommarlov eller permanent ;)

  • Amen gulle! VI kanske kan följas på Instagram (en förutsätter ju att alla har sånt därnt nuförtiden).
   annactholin heter jag där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s